kulhoon: | ||
1-2 |
verigreippi | |
1-2 |
appelsiini | |
hyytelö: | ||
2 |
prk |
flora vanillaa |
1 |
prk |
maitorahkaa |
1 |
dl |
appelsiinin mehua |
1 |
verigreippi | |
1 |
appelsiini | |
4 |
rkl |
sokeria |
4-5 |
liivatelehteä |
Vuoraa lasivuoka verigreipin ja appelsiinin viipaleilla. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää maitorahka. Lohko verigreipistä ja appelsiinista pieniä paloja ja lisää ne vaahtoon. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada hieman jäähtynyt mehu vaahdon joukkoon ja lisää sokeri. Sekoita taikina ja kaada vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Tämä kakku oli helppo tekoinen ja erittäin hyvä. Sopii todella hyvin kesän kakkupöytään kermakakun sijasta raikkautensa ja keveytensä takia!!
Kommentit